Mekik çok severek yediğim tatlardandır,içindeki tereyağının kokusu,lezzeti ve bademin aroması birleşince ortaya bu minik enfes kekler çıkıyor.Bu lezzeti daha önceleri dışardan alır ve severek yerdim ama nasıl yapılır?kendim yapabilri miyim?diye merak ederdim.Biraz araştırma ve deneme yanılma sonucunda tam istediğim lezzeti yakaladım.
Tabi yapmışken vişnelisini denememek olmazdı,o da istediğim lezzette oldu
Görüntüsü benim gibi vişne seven bir kişi için yeterince baştan çıkarıcıydı.Yapıldıktan sonra kısa sürede tükendi.
Hakikaten tam bir lezzet görünümünde. Bizim de böyle minik kekler, kurabiyeler ayni gün biter. Ellerine saglik. Tarifi de bekliyorum.
YanıtlaSilYorumun icin cok tesekkür ederim. Cok duygulandim. Böyle insanlar da var dedim kendi kendime. Hani derler ya yapmis kadar oldun. Cok cok tesekkür ederim. Bosuna degil cok uzaklarda olup da kopamamak. Sevgiler...
Teşekkür ederim Nesrin tarifi de en kısa sürede yayınlayacağım.
YanıtlaSilYazını okurken duygulandım bende ailemden uzaktayım,onlarda Türkiyede ama ayrı şehirde olmak bile zor geliyor belki ondandır seni anlayabiliyorum ama dediğim gibi isteğin olursa seve seve yaparım,uzakta olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim.Burdan sevgilerimi yolluyorum.
tarifi göremedim. ben mekiğe bayılırm. hemde fıstıklı olanına.
YanıtlaSil