Bu Blogda Ara

20 Şubat 2012 Pazartesi

Çocuk Kurabiyeleri

Merhaba arkadaşlar
yeni haberlerle burdayım.
Öncelikle Nehirin ameliyatıyla ilgili yazdıklarımda beni yalnız bırakmadığınız ve anladığınız için çok teşekkür ederim.
Nehir ameliyat sonrası hızla iyileşmeye başladı bugün de tekrar okuluna geri döndü,ameliyatla ilgili olarak o günü net olarak hatırlıyor bazı yerleri hatırlamıyor neyseki ama anladığım kadarıyla onu çok korkutan o günü kolay kolay unutamayacak.
Sizlerin yazdıklarını ona okudum ve çok mutlu oldu tabi ki bende çok mutlu oldum iyi ki varsınız:) hepinize güzel dilekleriniz için çookk teşekkür ediyoruz Nehir ve ben :)
Evet bu sürede boş durmadım tabi ki çocuklar için farklı modellerde kurabiyeler hazırladım,çalışmak benim için en güzel terapi bunu bir kez daha anladım.Sizleri hazırladığım kurabiyelerle başbaşa bırakıyorum ve yeni modeller de çok yakında burda olacak diyorum.
Hepinize kucak dolusu sevgilerimle
İzgün

5 yorum:

  1. ellerine sağlık izgüncüm..
    çok ciciler bunlar..
    kıyılır mı yemeyee:))
    sevgiler tatlım..

    YanıtlaSil
  2. Kurabiyeler çok cici, emeğinize sağlık. Nehir Hanım'a acil şifalar, Allah başka sağlık sorunları yaşatmasın.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar İzgün hanım geçmiş olsun şimdi yazınızı okuyunca gördüm.Umarım herşey yolundadır şimdi..Kurabiyeler çok tatlı ellerinize emeğinize sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. canım benim yaaaa.yeni öğrendim kızının ameliyat olduğunu.ne kadar zordur az çok tahmin edebiliyorum :( ama senin gibi hissetmem imkansız.Allah evladını sana,senide evladına bağışlasın.şeker nehiride bütün kötülüklerden korusun.geçmiş olsun canım.kurabiyelere gelince kesinlikle bunlara kurabiye demek haksızlık,resim öğretmeni gibi resim yapmışsın. resim çizimi gibi adeta:)).kim bunlara yemek için kıyar .ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuşlar hepsi birbirinden güzel görünüyor, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Görüşleriniz benim için önemlidir

Related Posts with Thumbnails