Bu Blogda Ara

4 Haziran 2010 Cuma

Royal Icingle Kaplı Kurabiyeler

Benim tadını sevdiğim üzeri kıtır kıtır şekerle kaplı kurabiyeler.Royal icing konusunda farklı teknikleri öğrenmeme yardımcı olan Gül Doğana burdan sevgilerimi iletiyorum,çalışması çok keyifli bir krema tarifine gelince
Malzemeler:
250 gr pudra şekeri
1 yumurta akı
3-4 damla limon suyu
çeşitl, renkte gıda boyası
Yapılışı:Yumurta akını mikserle biraz çırptıktan sonra azar azar pudra şekerini ekleyin bu arada limon suyunu da koyun.Mikseri kaldırdığınızda akmayan kıvamdaysa sıkma torbasına doldurup ister kurabiye isterseniz şeker hamuruyla kapladığınız pastaları süsleyebilirsiniz.Kurabiyenin üstünü bu kremayla kaplamak isterseniz akıcı kıvamdayken çırpmayı bırakmalısınız.Kurabiyenin kenarına royal icingle ince bir hat çektikten sonra içini bu kremayla doldurabilirsiniz.Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşleriniz benim için önemlidir

Related Posts with Thumbnails